088 3131 900

Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only

Over Solunar

 

De zon is de ster in het planetenstelsel waar de aarde deel van uitmaakt. Mens, plant en dier kunnen dus niet zonder. En aangezien de zon ons voorziet van energie en vitamine D kunnen mens, plant en die niet zonder.

Zonne-energie kunnen we omzetten in elektriciteit. Elektriciteit om onze huizen warm te houden, eten te koken, licht te maken in het donker en om allerlei apparaten te laten werken. Zelfs auto’s, treinen, schepen en vliegtuigen worden door zonne-energie aangedreven. Zo schakelen we dus steeds meer over op de energie van de zon. Niet alleen omdat het schoner is, maar ook omdat het duurzaam is. Zonne-energie is onuitputtelijk en voor iedereen beschikbaar. Vandaag, morgen en in de toekomst.

 Kijkend naar de toekomst draagt Solunar bij aan een schone leefomgeving voor mens, plant en dier. Wij hopen op een duurzame samenleving waarin iedereen vrij en onafhankelijk kan leven en werken. De zon is er namelijk voor ons allemaal. Iedereen mag en kan gebruik maken van zonne-energie. Dat is waar wij in geloven . Vandaar onze missie om zonne-energie toegankelijk te maken voor iedereen. Zo bouwen wij mee aan een mooie, schone wereld die wordt aangedreven door de zon.

 

Solunar – Powered by the Sun