088 3131 900

Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only

Onderhoud

Het is zover. Jouw zonnepanelen installatie is geïnstalleerd en gebruiksklaar. Nu kan je een bijdrage leveren aan een schonere leefomgeving en ook nog eens energiekosten besparen. Wij kunnen hierin met jou samenwerken in de vorm van een optioneel af te sluiten onderhoudscontract.

Bereken vooraf wat uw dak u op kan leveren

Onderhoudscontract voor jouw zonnepanelen installatie

Onderhoud waarborgt een blijvende goede werking van jouw zonnepanelen installatie. Daarnaast stellen zonne-energie fabrikanten in hun garantievoorwaarden dat de zonnepanelen installatie aan bepaalde eisen moet voldoen als je in aanmerking wilt komen voor vergoedingen op grond van de productgerelateerde garantieUit ervaring adviseren wij jou om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten voor jouw zonnepanelen installatie dat uitgevoerd wordt volgens de garantievoorwaarden van de fabrikanten 

Het onderhoudscontract bestaat uit:

  • Inspectie om het jaar 
  • Onderhoud om het jaar 

Inspectie

De inspectie bestaat uit: 

  • Een visuele inspectie van zonnepanelen, kabels, bevestigingen en andere materialen om breuken, corrosie, het losraken van kabels en de verschuiving van zonnepanelen uit te sluiten. 
  • Een functionele inspectie van alle onderdelen in jouw installatie en de werking daarvan. 
  • Een inspectie van de zonnepanelen met een thermische kijker. Aan de hand van de gemaakte warmtefoto’s kunnen wij vaststellen of alle zonnepanelen nog intact zijn. 

Onderhoud

Jouw zonnepanelen installatie heeft onderhoud nodig om goed te kunnen functioneren en om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de garantievoorwaarden van de fabrikanten. Voor dit onderhoud is vakkundige kennis nodig. Daarom reinigen wij, als het nodig is, uw zonnepanelen en inspecteren wij de omvormers. Dit gebeurt om het jaar.