088 3131 900

Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
156 bomen
geplant

Bereken vooraf wat uw dak u op kan leveren

Goede Communicatie

Onze installateurs voeren de installatie uit in overleg met u. Ze houden u dus op de hoogte van de voortgang. Zo kunnen wij rekening houden met alle factoren die van belang zijn voor een veilige installatie van een goed werkende zonnepanelen installatie. Ook zullen de stappen van het verloop van de installatie met u doorlopen. Daarnaast worden met u de stappen over de verloop van de installatie zal doorlopen.

 

Installatie

Elke installatie wordt op uniforme wijze volgens hetzelfde werkproces uitgevoerd. Dit begint bij het vervoer van de zonnepanelen. De panelen worden met gebruik van speciale tafels uit de bestelbus vervoerd en komen direct op een speciale elektrische rolsteiger terecht, waarmee ze veilig naar het dak worden verplaatst. Deze werkwijze waarborgt de kwaliteit van de panelen en minimaliseert de belasting op onze installateurs.

Vakbekwame Installateurs

Wij werken alleen met eigen personeel dat zowel intern als extern opgeleid is. De interne opleidingen zijn gericht op zaken zoals werkprocessen en communicatieve vaardigheden.  De externe opleidingen zijn technische opleidingen die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van installatiebranche organisatie QBISnl. Daarnaast zijn al onze installateurs VCA-gecertificeerd

De installatie wordt pas  opgeleverd nadat de werkomgeving netjes is achtergelaten.

Inspectie

Na de installatie zal de installateur een inspectie uitvoeren van de zonnestroom systeem.

Bij de oplevering maken wij met een warmtebeeldcamera foto’s van de werking van de zonnepanelen zodat u er zeker van kunt zijn dat alle zonnepanelen op het dak goed functioneren, hierdoor kunnen wij mogelijke hotspots (beschadigde zonnecellen) constateren en direct vervangen.

Onze installateurs zullen na de inspectie de oplevering-check met u doorlopen.

Oplevering

Na de installatie en inspectie neemt de hoofdinstallateur de installatie met u door aan de hand van een digitaal opleverdocument, in het opleverdocument komen een aantal van de onderstaande punten aan bod:

  • De klant is akkoord met de opstelling van de zonnepanelen.
  • De klant is akkoord met de leidingloop van de bekabeling van de omvormer (naar meterkast).
  • De werkplekken zijn opgeruimd na de werkzaamheden.

Nadat u naar alle tevredenheid met de installateur het digitale opleverdocument doorlopen en getekend hebt zullen wij de installatie opleveren.

Nu is uw installatie bedrijfsklaar zodat u binnen 1 dag de zon bij u in huis kunt halen.