088 3131 900

Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only

Financiering

De zon schijnt voor ons allemaal en iedereen heeft recht op zonne-energie. Daar geloven wij in. En ook dat het voor iedereen betaalbaar is. Met een zonne-energie lening kan je een zonnepanelen installatie financieren en alsnog de zon bij jou in huis halen.

Bereken vooraf wat uw dak u op kan leveren

Zonne-energie lening

Energie wordt steeds duurder. Ieder jaar betaal je steeds meer voor de energievoorziening aan jouw huishouden of organisatieDe zonne-energie lening is zo ontwikkeld dat je gemakkelijk de aflossing en rente terugverdient, zodat de zonnepanelen installatie ruim binnen de looptijd jouw eigendom wordt. Zo bespaar je op energiekosten, betaal je geen btw en maak je je ook nog onafhankelijker van energiebedrijven. 

Ben je toe aan jouw eigen energievoorziening en een schone leefomgeving? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dadviseurs met wie wij samenwerken werpen graag hun licht op de financieringsmogelijkheden voor jouw eigen zonne-energie.

Volledige ontzorging van jouw btw-teruggaaf

Niet alle stroom die door jouw zonnepanelen installatie wordt opgewekt, wordt meteen door jouw huishouden gebruikt. Er ontstaat dus een overschot. Dit overschot kan je opslaan in jouw eigen batterij opslag en/of terugleveren aan het elektriciteitsnet. Dit noem je salderen. Wanneer je ervoor kiest om terug te leveren, ontvang je een vergoeding. Over deze vergoeding wordt btw berekend. Deze btw en de btw die je hebt betaald over de aanschaf van de installatie kan je terugvragen van de Belastingdienst. 

Het kost alleen tijd en moeite om deze btw-teruggaaf te regelen. Vandaar dat wij jouw btw-teruggaaf volledig laten verzorgen.  Zo blijft jouw de rompslomp van de teruggaafprocedure bespaard en krijg je ook nog eens alle btw over de installatie aanschaf en de teruggeleverde stroom terugbetaald. Gewoon omdat wij u graag in het zonnetje zetten.